Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Porsche Travel Club

Porsche Travel Club

De Porsche Travel Club organiseert al bijna 20 jaar exclusieve 'driving experiences'. Deze stellen de deelnemers in staat het speciale Porsche gevoel te ervaren op de mooiste routes ter wereld. Ofwel: pure ontspanning, ook omdat de trips langs prachtige locaties voeren. Als deelnemer verblijft u bovendien in absolute tophotels en dineert u in exclusieve restaurants – 100% genieten. Uw Porsche dealer informeert u graag nader over de reizen. Contactgegevens vindt u via www.porsche.nl/dealers.

Brochure winter 2016

Porsche Driving Experience Winter 2016.

De winter wordt vaak gezien als een tijd voor rust en bezinning. Maar we zouden Porsche niet zijn als we daar niet een andere kijk op hebben. Wij zien sneeuw en ijs als de aanleiding om sportief rijden van een andere kant te leren ontdekken.

Download brochure (PDF; 2,5 MB)

Porsche Travel Club International

Een droomrit door de Alpen, Toscane of zelfs door Afrika. De Porsche Travel Club zorgt voor onvergetelijke ervaringen. Ontdek het complete aanbod via de internationale website.

Ontdek meer

wige EVENT GmbH is verantwoordelijk voor de samenstelling en de uitvoering van de reizen. Op alle vluchten van reguliere lijndiensten van de internationale lijndienstluchtvaartmaatschappijen zijn de Algemene Vervoersvoorwaarden van toepassing. Deze worden op aanvraag verstrekt.