Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Porsche - Panamera Turbo S - Waar kracht ontstaat.

Panamera Turbo S

Waar kracht ontstaat.

Technische gegevens

Porsche Panamera Turbo S - Technische gegevens
Wielbasis: 2.920 mm
Lengte: 5.015 mm Hoogte: 1.418 mm
  PDK
Vermogen 419 kW (570 pk) bij 6.000 1/min
Acceleratie 0-100 km/h 3,8 s (Sport Chrono Pakket)
Topsnelheid 310 km/h
Verbruik/emissie* Gemiddeld in l/100 km 10,2
CO2-emissie in g/km 239
Prijs EUR 217.200,00 incl. BPM/BTW, excl. kosten rijklaar maken

Features

Highlights

Porsche Panamera Turbo S - Exterieurontwerp

Exterieurontwerp

Bij het ontwerpen van een sportwagen kun je de mode volgen en trends najagen. Daarmee red je het wel tot het volgende seizoen. Maar hoe creëer je iets wat niet alleen nu in de smaak valt, maar ook in de toekomst nog voor opwinding zorgt? Wij zijn ervan overtuigd dat je daarvoor vast moet houden aan...

Meer informatie
Porsche Panamera Turbo S - De motoren

De motoren

High-performance is een begrip dat bij Porsche nooit een holle frase zal worden. Neem bijvoorbeeld het krachtige hart van de Panamera Turbo S: de 4,8-liter V8 biturbomotor.

Hij is voorzien van een lichtgewicht constructie en is gebaseerd op de motor van de Panamera Turbo. Vanwege het hogere vermogen...

Verbruik/emissie* Panamera modellen: Stadsverkeer in l/100 km 15,7-7,7; Buitenwegen in l/100 km 7,8-5,6; Gemiddeld in l/100 km 10.7-3,1; CO2-emissie in g/km 249-71.
Verbruik/Emissiewaarden* Panamera S E-Hybrid: Gemiddeld in l/100 km 3,1; CO2-emissie g/km 71; Totaal in kWh/100 km 16,2.

Meer informatie
Porsche Panamera Turbo S - PDCC met PTV Plus

PDCC met PTV Plus

Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) is een actief stabilisatiesysteem dat dwarsrotaties tegengaat. De auto helt daardoor minder over in bochten omdat deze bewegingen al bij het insturen door het systeem herkend en aanzienlijk beperkt worden. Bovendien slingert de auto minder op golvende wegen.

PTV...

Meer informatie
Porsche Panamera Turbo S - De remmen

De remmen

De Panamera modellen zijn voorzien van een remsysteem met vaste aluminium monobloc remzadels met 6 zuigers voor en identieke remzadels met 4 zuigers achter. Bij de Panamera en de Panamera 4 zijn de remzadels zwart, bij de Panamera S modellen zilverkleurig, bij de Panamera S E-Hybrid acidgreen en...

Meer informatie
Porsche Panamera Turbo S - Burmester® High-End Surround Sound-System

Burmester® High-End Surround Sound-System

De sound van Weissach krijgt de steun van Berlijn. We hebben het hier over het merk Burmester®, de Berlijnse fabrikant die wereldwijd bekendstaat als één van de grote aanbieders van high-end geluidsapparatuur. Om precies te zijn over het Burmester® High-End Surround Sound System, dat tegen...

Meer informatie
Porsche Panamera Turbo S - Lichte constructie en recycling

Lichte constructie en recycling

Bij de ontwikkeling van een Porsche heeft een intelligente lichte constructie van oudsher een hoge prioriteit. Om economische redenen en om ecologische. Deze combinatie vormt de basis voor een laag verbruik gekoppeld aan excellente rijprestaties.

Economisch, vanwege de grote hoeveelheid...

Meer informatie

Webspecial

Porsche Panamera Turbo S - Webspecial

De kracht van contrast.

The dream of a sports car. But without any compromise in terms of everyday driving. These two demands couldn’t really be further apart. However, they are both met by the new Panamera models. Uniting thrilling contradictions to create something unique and unmistakable: a Porsche – for every day.

Start web special

Individualisering & Service

Porsche - Exclusive
Exclusive
Porsche Service
Porsche Service
Porsche Driver's Selection
Porsche Driver's Selection