Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Porsche 360° app

Porsche 360° app

Porsche 360° ervaring.
Nu gratis beschikbaar op iPad, iPhone en iPod Touch.

De Porsche 360° app maakt het mogelijk om bij topcoureur Jeroen Bleekemolen in te stappen voor een spectaculair rondje Zandvoort in een Porsche 911. Als bijrijder kun je daarbij zelf elke mogelijke kijkrichting kiezen door het apparaat de betreffende richting op te bewegen. De Porsche 360° app biedt een bijna levensechte rijervaring. Daarbij is het mogelijk om ‘gewoon’ vooruit te kijken en te zien hoe de ideale lijnen genomen worden. Om Jeroen Bleekemolen te zien rijden, volstaat het om de iPad, iPhone of iPod Touch naar links te bewegen. En door een 180-graden-draai wordt de rolbeugel van de Porsche 911 in race-uitvoering zichtbaar. Kortom, elk gewenst gezichtspunt is te realiseren en dat zorgt ervoor dat de kijker zich in het middelpunt van de actie bevindt. Dat maakt de ervaring buitengewoon realistisch. Zeker omdat Jeroen Bleekemolen de bijrijder meeneemt in zijn rit door bijvoorbeeld aan te geven dat hij bij de Tarzanbocht is aangekomen.

Naast de Porsche 911 video vanuit de passagierspositie is bovendien een video vanaf de achterruit gedraaid met weids uitzicht over de vleugel. Door het apparaat al kijkend naar boven te kantelen is bij deze video de open lucht zichtbaar. In de eerste versie van de app is het tevens mogelijk vanaf de voorkant van de nieuwe Porsche 911 Carrera GTS een aantal inhaalmanoeuvres van dichtbij te beleven. Ook is een 360° ervaring vanuit een Porsche Cayenne mogelijk waarbij je zelf achter het stuur zit. De unieke Porsche 360° ervaringen zijn eenvoudig via e-mail, Facebook en Twitter met vrienden te delen via de 'share'-functie. Deze functie kan worden opgeroepen door tijdens de video op het scherm te klikken en via het camera-icoon een schermafdruk te maken.

Geschikt voor mobiele Apple devices uitgerust met een gyroscoop: iPad 1 en 2, iPhone 3GS en 4, iPod Touch 4.

Download de app!

Bekijk het persbericht inclusief foto’s.

Update 04/04/2012: Tunnelvideo met de 911 Carrera S

Beleef het zicht en geluid vanuit de nieuwe 911 in twee nieuwe 360° video's. Neem plaats naast Wouter Karssen van Autoblog die zijn visie op tunnels geeft en neem vervolgens zelf plaats achter het stuur om de enerverende ervaring van een tunnelrit in de nieuwe 911 zelf te beleven.

Update 10/02/2012: Het geluid van de nieuwe 911

De nieuwe 911 deed de havenstad Rotterdam aan. En werd op de Erasmusbrug gespot door een 360 graden camera. Download of update de Porsche 360° app en ervaar een ‘drive by’ van dichtbij. Zet het volume van je iPad of iPhone voluit en trakteer je oren op het geluid van de nieuwe sportuitlaat.

Update 10/01/2012: Op surveillance met de snelwegpolitie

De snelwegpolitie bestaat 50 jaar. Een mooi moment om terug te blikken op de tijd dat de Algemene Verkeersdienst (AVD) nog in Porsche 911 Politie Targa’s de Nederlandse snelwegen veilig hield. Ga mee op surveillance met oud agenten of wordt aangehouden in een 911 Carrera RS na eerst een 911 Sport Classic te hebben ingehaald.

Update 11/11/2011: Rondje kombaan met Porsche legende Gijs van Lennep

Neem plaats in de spectaculaire Porsche Cayman R. Voormalig Le Mans-winnaar en Porsche legende Gijs van Lennep neemt je vervolgens mee voor een snelle ronde over de kombaan van Lelystad. Daarbij worden G-krachten van 2 tot wel 2,5G bereikt.

Update 28/09/2011: Muzikaal meerijden met Candy in Porsche 911 Cabriolet

De Porsche 360° app is uitgebreid met een bijzondere attractie: een rit met Candy Dulfer in een Porsche 911 Cabriolet. Deze proefrit is extra bijzonder omdat Candy al rijdend een fragment van haar nieuwe CD 'Crazy' laat horen. Stap in bij Candy en laat je betoveren door haar nieuwe sound.

Bekijk het persbericht van deze nieuwe update inclusief foto's.

Update 21/07/2011: Mille Miglia 360°

Modemerk State of Art is sinds 2009 kledingsponsor van de prestigieuze ‘Mille Miglia’ rally in Italië. Traditioneel is de start in Brescia een spektakel, mede vanwege de gepassioneerde Italianen langs de weg. Proef de sfeer van dit moment vanuit de State of Art Porsche Spyder 550 van gastrijders Gijs van Lennep en Jan Peter Balkenende in de nieuwe versie van de Porsche 360° app.