Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Porsche Werkswagen

Porsche Werkswagen

Rijplezier, kwaliteit, veiligheid en stabiliteit.
Dat zijn in het kort de kernbegrippen van een Porsche Werkswagen, een Porsche die niet valt te definiëren als een gebruikte auto.

Deze jonge fabrieksoccasions verkeren in topconditie en fungeerden als bedrijfsauto’s van Porsche AG of komen voort uit het medewerkersleasing- programma van het bedrijf. Alle modellen zijn door Porsche onderhouden en beschikken over Porsche Approved Garantie. Dit betekent dat Werkswagen van hoge kwaliteit zijn en vanaf de aankoopdatum voorzien van minimaal een jaar fabrieksgarantie. Samen met de aantoonbare onderhoudshistorie en mobiliteitsgarantie van Porsche Assistance biedt dit vertrouwen en relatief goede waardevastheid.

Er zijn verschillende Porsche modellen in diverse kleuren en specificaties direct beschikbaar in Nederland via de officiële Porsche dealers. Bekijk eenvoudig onze landelijke voorraad.

Voorraad Werkswagen

Alle voordelen op een rij:

  • Jonge Porsche modellen in topconditie, die als zakenauto's en bedrijfsauto's via het hoofdkantoor van Porsche in gebruik zijn geweest of zijn voortgekomen uit het medewerkerleasingprogramma van Porsche AG.
  • Alle voertuigen zijn door Porsche AG onderhouden en worden aan de hand van een checklist met 111 criteria waaraan de Porsche technisch en optisch moet voldoen, gecontroleerd.
  • Porsche monteurs hebben de fabrieksoccasion indien nodig met uitsluitend originele Porsche onderdelen weer in topconditie gebracht.
  • Porsche Werkswagen zijn voorzien van een aantoonbare onderhoudshistorie en één jaar Porsche Approved Garantie. Deze garantie is na afloop te verlengen.
  • In de regel zijn fabrieksoccasions jonger dan negen maanden en hebben ze minder dan 10.000 kilometer op de teller staan.
  • U kunt aanspraak maken op aantrekkelijke financieringsvoorwaarden, leasing en verzekeringen via Porsche Financial Services.
  • U wordt automatisch lid van Porsche Insider, het exclusieve loyaliteitsprogramma van Porsche dat recht geeft op onder andere mobiliteitsgarantie van Porsche Assistance, Porsche Insider Magazine en diverse andere services en privileges.