Hoofdnavigatie
Modellen
Hoofdnavigatie
Porsche Tequipment originele accessoires

Porsche Tequipment originele accessoires

De complete winterwielensets van Porsche Tequipment.

Een winterstop is iets voor de anderen. Tenslotte is uw Porsche een doorgewinterde atleet waarmee u 365 dagen per jaar van rijden in een sportwagen kunt genieten. Met de passende complete winterwielensets van Porsche Tequipment hoeft u het zelfs onder winterse omstandigheden niet zonder de vertrouwde performance te stellen. En uiteraard ook niet zonder de onmiskenbare Porsche look. Complete winterwielensets van Porsche Tequipment combineren beide aspecten op indrukwekkende wijze – en voegen er nog een component aan toe: de hoogste mate van individualiteit voor uw Porsche in de winter.

Meer informatie

Tequipment in de winter

Uw Porsche is uitstekend toegerust voor alle dagelijkse uitdagingen. Erin rijden hoeft zich dus niet tot de zomer te beperken. Ook in het winterseizoen biedt de auto u veel rijplezier. En dit kunt u zelfs nog vergroten. Met accessoires van Porsche Tequipment.

Meer informatie

Tequipment-accessoirezoeker

Het accessoireprogramma van Porsche Tequipment

Het accessoireprogramma van Porsche Tequipment

Uw grote droom is al in vervulling gegaan. Nu alleen nog de kleine extra’s. Zowel vanbinnen als vanbuiten. Met Porsche Tequipment maakt u uw Porsche helemaal naar uw eigen wens. Alle opties voor uw model vindt u in de Tequipment accessoirezoeker.

Meer informatie

Porsche Individuality App

Wilt u op een leuke manier ontdekken welke Porsche individualiseringsmogelijkheden er zijn? Met de Individuality App van Porsche Exclusive Manufaktur en Porsche Tequipment is dit nu heel eenvoudig. In de app leest u alles over de mogelijkheden om uw Porsche nog persoonlijker vorm te geven – af fabriek of achteraf ingebouwd. Laat uzelf inspireren door een breed aanbod aan individualiseringsmogelijkheden, achtergrondinformatie en verrassende details van de Porsche Exclusive Manufaktur en Porsche Tequipment op uw Apple®-apparaten.

Downloaden

Producthoogtepunten

Porsche - Een rijdende bioscoop.
Een rijdende bioscoop.
Porsche - Rijplezier zonder omwegen.
Rijplezier zonder omwegen.
Porsche - Rijplezier om te voelen, te horen en te zien
Rijplezier om te voelen, te horen en te zien
Porsche - Autosportaccessoires
Autosportaccessoires

20 jaar Porsche Tequipment

Porsche - Ook na 20 jaar nog steeds onze lievelingsbezigheid: accessoires waar u als kind al van droomde..

Ook na 20 jaar nog steeds onze lievelingsbezigheid: accessoires waar u als kind al van droomde..

Porsche Tequipment staat met 20 jaar ervaring en knowhow altijd voor kwaliteit van Porsche niveau. Ontwikkeld met het totaalbeeld van de auto in het achterhoofd en perfect op uw Porsche afgestemd. Hoogwaardige producten, waarmee u uw Porsche heel eenvoudig aan uw wensen kunt aanpassen. Achteraf en gemakkelijk. Met producten die precies bij uw Porsche passen. En bij u.

Meer informatie