Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Porsche Driver’s Selection Webshop

Porsche Driver’s Selection Webshop

De collectie van de Porsche Driver’s Selection biedt u een ruime keuze aan Porsche merchandise, bestaande uit onder meer Porsche modelauto’s, speelgoed, sleutelhangers, het Porsche embleem in verschillende uitvoeringen en bureau-accessoires. Verder vindt u in onze collectie diverse Porsche kleding en -accessoires, zoals Porsche jassen, t-shirts, petjes, zonnebrillen, koffers en reistassen.

Porsche staat voor stijl en kwaliteit. Om u optimaal van dienst te zijn bij de selectie en aanschaf van artikelen uit de Porsche Driver’s Selection, zijn deze eenvoudig online te koop via de officiële Porsche Webshop. Of u nu shopt via een desktop, tablet of mobiele telefoon, met een paar klikken kiest u uw producten en rekent u snel en veilig af.

Porsche maakt het u ook makkelijk ná aankoop van producten uit de Porsche webshop. Kies ervoor om uw producten thuis of op een door u gewenst adres te laten bezorgen. Of maak gebruik van de mogelijkheid de producten zonder verzendkosten af te halen bij een van de Porsche dealers in Nederland.

Bezoek de webshop