Press Releases Porsche Cyprus

Press Releases Porsche Cyprus

Porsche Cayenne GTSΜεγαλώνει η γκάμα της Porsche Cayenne

Porsche Cayenne GTS

 

Μεγαλώνει η γκάμα της Porsche Cayenne

 

Πρόσφατα έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της η νέα Porsche Cayenne GTS. Ένα μοντέλο επιδόσεων που ουσιαστικά καλύπτει το κενό που υπήρχε μεταξύ των εκδόσεων S και Turbo της Cayenne. Εξωτερικά, η Cayenne GTS επιδεικνύει το σπορ χαρακτήρα της με στοιχεία όπως το εμπρός τμήμα που είναι δανεισμένο από την έκδοση Turbo, τα μαύρα πλαίσια των παραθύρων, οι επιβλητικές ποδιές και οι τονισμένοι θόλοι των τροχών, τα φιμέ πίσω φώτα καθώς και η χαρακτηριστική διπλή αεροτομή της οροφής.

 

Στο εσωτερικό, οι έντονα σπορ διαθέσεις συνεχίζονται με κυρίαρχα στοιχεία διαφοροποίησης τα δερμάτινα σπορ καθίσματα με επένδυση Alcantara και το λογότυπο της εν λόγω έκδοσης, ραφές ανάλογα με το χρώμα του αμαξώματος σε καθίσματα, ταμπλό και πόρτες. Επίσης τα μπροστινά σπορ καθίσματα διαθέτουν οκτώ επιλογές ρύθμισης.

 

Κάτω από το καπό της Cayenne GTS βρίσκεται ένας αναβαθμισμένος V8 κινητήρας 420 ίππων, ο οποίος βασίζεται στο μηχανικό σύνολο της Cayenne S. Η μετάδοση πραγματοποιείται μέσω ενός ημιαυτόματου κιβωτίου (Tiptronic S) 8 σχέσεων. Τα εκατό χιλιόμετρα από στάση πραγματοποιούνται σε μόλις 5,7 δευτερόλεπτα ενώ τα 160 χιλιόμετρα την ώρα σε 13,3 δευτερόλεπτα. Παράλληλα, η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 261 χιλιόμετρα την ώρα την ίδια στιγμή που η κατανάλωση δεν υπερβαίνει τα 10,7 λίτρα ανά εκατό χιλιόμετρα. Η ειδικά ρυθμισμένη ανάρτηση είναι χαμηλότερη και πιο σφιχτή ενώ διαθέτει το σύστημα PASM (Porsche Active Suspension Management) και χαμηλώνει το αμάξωμα κατά 24 mm σε σχέση με την Cayenne S χαρίζοντας έντονα σπορτίφ οδική συμπεριφορά στο μεγάλο SUV.

7/18/2012

Previous press releases

Previous press releases can be found here.