Cayenne Platinum Edition.

Karakter.

Wat doe je, als het doel is bereikt? Op je lauweren rusten? Dat is een mogelijkheid. Wij hebben voor een andere weg gekozen: doorgaan, de lat opnieuw hoger leggen. Het resultaat van deze denkwijze is een speciale uitvoering die het karakter van de Cayenne nog sterker benadrukt, zowel qua interieur als exterieur: de Cayenne Platinum Edition.

Hij belichaamt datgene waar de Cayenne voor staat. De combinatie van een compromisloze dagelijkse bruikbaarheid en dynamische prestaties. Net als voorheen geldt namelijk: de Cayenne is de sportwagen onder de SUV's. Een maatstaf. Ook voor onszelf.

Met de Platinum Edition hebben we onszelf hieraan afgemeten. Dat laten de specifieke designkenmerken van het exterieur in platinazilver en de uitgebreidere standaarduitrusting zien. Daartoe behoren onder andere bi-xenonkoplampen en de 19 inch Cayenne Design II wielen met gekleurd Porsche embleem.

Maar het gaat niet alleen om zijn uiterlijke verschijning. De Cayenne Platinum Edition beschikt over een interieur dat bepaald niet 'standaard' oogt. Het is onder meer voorzien van een exclusieve bi-color afwerking met gedeeltelijk lederen bekleding in zwart-luxorbeige, het gestanste Porsche embleem op de hoofdsteunen van de voorstoelen en de buitenste zitplaatsen van de achterbank, het SportDesign stuurwiel, de stuurbekrachtiging Plus en het Porsche Communication Management (PCM) inclusief navigatiemodule.

De Cayenne Platinum Edition is voorzien van een 3,6-liter V6 motor met directe benzine-inspuiting (DFI). Deze kenmerkt zich door een hoog vermogen - en dat in combinatie met verhoudingsgewijs lage verbruiks- en emissiewaarden.

[+]
[+]
[+]


Alle details over de nieuwe Cayenne Platinum Edition modellen is te vinden op de internationale website internationale website. Er kunnen landenspecifieke verschillen zijn in de exacte specificatie van de auto's. Raadpleeg uw Porsche Centrum voor meer informatie.

Verbruik/emissie*: Stadsverkeer in l/100 km 13,2 l/100 km; Buitenwegen in l/100 km 8,0 l/100 km; Totaal in l/100 km 9,9 l/100 km; CO2-emissie in g/km 236 g.

 
Porsche - Cayenne Platinum Edition.
Porsche - Cayenne Platinum Edition.
Porsche - Cayenne Platinum Edition.